Actualiteiten

Research en Development – [04/02/2018]

Sinds de 2e semester van 2017 is onze afdeling Research en Development versterkt met een extra ervaren chemicus.

Meer…
Uitbreiding van de productie afdeling in Fleurus – [04/02/2018]

Meer…
Gouden medaille – [06/12/2012]

Een van de sanitairproducten die wij voor onze klant Air9 produceren, heeft op de beurs INNOVA 2012 in Brussel een gouden medaille in de wacht gesleept.

Meer…
Bouw van een nieuwe productie-eenheid in Fleurus Bouw van een nieuwe productie-eenheid in Fleurus – [31/08/2012]

Onze onderneming heeft besloten een aanzienlijke financi·e investering te doen voor de bouw van een nieuwe productie-eenheid in Fleurus.

Meer…

Getuigenissen

Wat zeggen de professionals over hun ervaringen met biologisch reinigen?

Spitstechnologie

Micro-organismen maken deel uit van de natuur. Ze hebben dus een volledig positieve impact op het milieu. Elk levend organisme produceert enzymen voor de realisatie van stofwisselingsprocessen. Onze specialisten werken op basis van specifieke, volledig compatibele grondstoffen, enzymen en bacteri·. Deze productie vormt een nabootsing van de natuur. Ze levert geen gevaarlijk afval op en is vrij van risico’s. Bepaalde enzymen splitsen vetmoleculen op in kleine deeltjes. Die verliezen daardoor hun adhesiekracht en kunnen dus eenvoudig met water worden weggespoeld. Ze hebben een antistatische werking en reinigen alle oppervlakken: poreuze en niet-poreuze. Dit is een niet-destructief reinigingssysteem dat per slot van rekening goedkoper is dan de meeste chemische producten.