Hotelwezen

Housekeeping

Housekeeping

Green Line Industrial heeft geluisterd naar wat Housekeeping Managers te zeggen hebben. Voor hen hebben wij een reeks eenvoudige, veilige en snelle oplossingen ontwikkeld voor de reiniging van kamers en gemeenschappelijke vertrekken. Deze oplossingen zorgen voor aangename werkomstandigheden en uitstekende reinigingsresultaten.


Bekijk onze producten

Stewarding

Stewarding

Als er een zone is waar hygiëne prioriteit heeft, is het wel de keuken en alles wat met voedingsmiddelen te maken heeft. Daarom heeft Green Line Industrial bijzondere aandacht besteed aan de ontwikkeling van eenvoudige, efficiënte procedures die een onberispelijke hygiëne, extra veiligheid voor de gebruikers en respect voor de gereinigde materialen garanderen.


Bekijk onze producten

Laundry

Laundry

Schone was met een minimale impact op het milieu. Dat was de missie van Green Line Industrial bij de ontwikkeling van laundry-oplossingen.


Bekijk onze producten

Wellness

Wellness

Welzijn staat of valt met een goede hygiëne. Green Line Industrial ontwikkelde voor u een reeks oplossingen die een grondige, niet-agressieve reiniging garanderen voor sportzalen, sauna’s jacuzzi’s en hammams.


Bekijk onze producten

Technische dienst

Technische Dienst

Efficiëntie, snelheid en veiligheid. Dat is wat van een technisch team wordt gevraagd. Daarom heeft Green Line Industrial een reeks krachtige, veilige en eenvoudig toe te passen oplossingen ontwikkeld.


Bekijk onze producten

Greenline Industrial
Greenline Industrial