Activiteiten sectoren

Levensmiddelenindustrie

Levensmiddelenindustrie

De productie of bewerking van levensmiddelen vereist hygiëne van topkwaliteit. Daarom hebben meerdere ondernemingen gekozen voor de reinigingsproducten en -procedures van Green Line Industrial.

Meer weten

Hotelwezen

Hotelwezen

Van kleine familiebedrijven tot internationaal befaamde paleizen: tal van hotels hebben gekozen voor Green Line Industrial vanwege zijn eenvoudige, veilige reinigingsprocedures.

Meer weten

Auto

Auto

Uw auto’s schoonhouden met respect voor het milieu: dat is het engagement waar Green Line Industrial zich aan houdt. Wij bieden u de meest ecologische oplossingen op de markt. Of u nu kiest voor reiniging zonder water of voor verdampingsoplossingen, u gebruikt gegarandeerd de juiste oplossing.

Meer weten

Overheid

Overheid

Overheden vinden bij Green Line Industrial eenvoudige, veilige en zuinige oplossingen om hun instellingen schoon te houden.

Meer weten

Hygiëne

Hygiëne

Zowel op kantoor als in de werkplaats moet besmetting worden vermeden, terwijl agressieve reinigingsmiddelen voor de handen evenmin gewenst zijn. Green Line Industrial heeft aan beide problemen aandacht besteed. We hebben een zeep en een ontsmettingsmiddel voor de handen ontwikkeld, speciaal voor veelvuldig gebruik. Deze oplossingen werken ontsmettend en verzorgend voor uw handen.

Meer weten

Opleidingen

Opleidingen

De opleidingen voor Operatoren en Managers worden aan de gebruikers aangeboden om een optimaal gebruik en beheer van de producten mogelijk te maken. Doel van de opleidingen is de deelnemers bewust te maken van het belang van respect voor het milieu.

Meer weten

Greenline Industrial